Bacon-wrapped monkfish whith zucchini creams and marinated peppers
Codfish tempura on cream of pumpkin and pepper Crusco
Gnummareddi oranges and liquorice sauce
Egg plant puff pastry whit tomato and Lucano cacioricotta cheese
Pollino culatello (fine dry-cured ham from Pollino) and Matera burrata (the very creamiest of the mozzarella-type cheeses) on a tomato emulsion and basil oil.
Poached egg whit white truffle on parmesan cream
Chef’ s special
Tagliolini (pasta noodles) with Pollino white truffle
Tagliatelle with ragout of black lucano pig and crusco peppers
Spaghetti alla chitarra whith bacon, bean pesto and pecorino di Moliterno
Lasagna closed to sea bass tomato and stracciatella emulsion
Capunti with beans and clams
Gnocchi with cherry tomato sauce and cacioricotta cheese
Sliced beef wagyu with side of vegetables
Pork cheek of lucanian black pig braised in Aglianico wine and crispy onions
Hamburger of podolica beef, mozzarella, sun-dried tomatoes and bread of Matera
Lamb of Lucan Dolomites boneless cooked at low temperature with crisp vegetables
Mediterranean sea bass with swet potatoes cream and fennel salad and oranges
Mixed salad
Baked Potatoes
Crusco pepper
Custard puff pastry, pears with saffron and caramelised eggplant whith coriander
Chocolate mousse
Rhum tasting and Maini dark chocolate
Natural water/ sparkling water
Coca cola/ Fanta bottle 33cl
Red wine by the glass
White wine by the glass
Rosè wine by the glass
IL SIGILLO D.O.C.
Aglianico grapes, Cantine del Notaio
LA FIRMA D.O.C.
Aglianico grapes, Cantine del Notaio
L'ATTO I.G.T.
Aglianico grapes, Cantine del Notaio
SPACCASASSI D.O.C
Blend of Cabernet Sauvignon, Merlot, Primitivo
Tenuta Parco dei Monaci Matera
MONACELLO MATERA D.O.C
Primitivo grapes, Tenuta Parco dei Monaci
TITOLO D.O.C.
Aglianico grapes, Azienda agricola Elena Fucci
NOCTE D.O.C
Aglianico grapes, Terra dei Re
DIVINUS D.O.C
Aglianico grapes, Terra dei Re
CARATO VENUSIO D.O.C.
Aglianico grapes, Cantina di Venosa
RE MANFREDI D.O.C
Aglianico grapes, Cantine Re Manfredi
GROTTINO DI ROCCANOVA DE BIASE I.G.T.
Aglianico grapes bio, Cantina De Biase
VIGNALI D.O.C
Aglianico grapes, Cantina di Venosa
IL VESCOVO
Malbec 70%, Cabernet Sauvignon 30% grapes,
Cantina Terre di San Vito
NEGRAMARO I.G.T
Negramaro grapes, Cantina Pietregiovani
PRIMITIVO DI MANDURIA LIRICA
Primitivo di Manduria grapes, Tenute Vini Manduria
12 e MEZZO NEGROAMARO I.G.P.
Negramaro grapes, Cantina Varvaglione
MONTEPULCIANO D.O.C
Montepulciano d'Abbruzzo grapes, Tenute Pasetti
RUIT HORA BOLGHERI D.O.C.
Blend of Merlot 65%, Cabernet Sauvignon 25% e Petit
Verdot 10% Società Agricola Caccia al Piano 1868
AMARONE DELLA VALPOLICELLA D.O.C.G CORTE GIARA
Blend of Corvina Veronese 70%, Rondinella 30%,
Tenute Allegrini
VALPOLICELLA RIPASSO CLASSICO SUPERIORE ACINATICO
Blend of Corvina Veronese 70%, Rondinella 30%,
Azienda Agricola Stefano Accordini
ROSATO DI SAN VITO MATERA D.O.C.
Primitivo Grapes 100%, Cantine Cifarelli
ROSAPERSEMPRE MATERA D.O.C
Primitivo grapes, Tenuta Parco dei Monaci Matera
IL ROGITO
Aglianico Grapes, Cantine del Notaio
FRANCIACORTA CA' DEL BOSCO
CUVEE PRESTIGE BRUT
Uve Chardonnay 75%, Pinot Bianco 10%
FRANCIACORTA '61
GUIDO BERLUCCHI BRUT
Uve Chardonnay 90%, Pinot nero 10%
FRANCIACORTA '61
GUIDO BERLUCCHI SATEN
Uve Chardonnay 100%
VALDOBBIADENE Prosecco Superiore
D.O.C.G. Extra Dry BORGOLUCE
Uve Glera 100%
IL PRELIMINARE Blend of Aglianico del Vulture, Malvasia, Moscato, Chardonnay, Cantine del Notaio
RE MANFREDI BIANCO
Müller Thurgau and Traminer grapes, Cantine Re
Manfredi
GRECO DI SAN VITO MATERA D.O.C.
Greco grapes, Cantine Cifarelli
FALANGHINA SERROCIELO
Falanghina grapes, Cantine Feudi San Gregorio
GRECO DI TUFO CUTIZZI
Greco grapes, Cantine Feudi San Gregorio
TORMARESCA CHARDONNAY
Chardonnay Grapes, tenute Tormaresca
CHARDONNAY SALENTO
Chardonnay Grapes, Poderi Angelini
PECORINO PASETTI D.O.P
Pecorino Grapes, Tenute Pasetti
PASSERINA TESTAROSSA
Passerina Campolese Grapes, Tenute Pasetti